9 Mei 2012

:: Gymboree ::

Salam uols...

Petang ni aku bersiaran kat ofis...
Hari ni baru masuk keje setelah beberapa hari terpaksa amik cuti
Anak dara tak sihat lagi...hari ni baba dia yang jaga
Tu pun tak ok lagi dia punya chicken pox...

Back to the story, pg tadi time aku dok blogwalking
Terbace pasal Gymboree ni
Store pakaian kanak-kanak online kat US



Sonok cuci mate tengok baju bajan utk kanak-kanak
yang cantik2
Kalau ade kat Malaysia ni,harus aku order jer
Tapi blog Happy Me ada offer nak tolong orderkan 
Kalau kite nak
Bila aku -,+,bahagi....cam mahal la plak
Harusla mahal ko, barang oversea kan...
Nanti aku kaya la beli Gymboree erk...huhu
bila tu???
Sedapkan hati wlpn teringin sangat nak beli baju kat bawah ni...:)

3 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

cantiknya.. aduhai..kopak duit mak... hahha

FEDO berkata...

Xpa. Cri yang buatan malaysia punya.He2

Siti Asiah berkata...

Ros : Tula, tak mampu lagi...hihi

Fedo : Buatan Malaysia lagi berbaloi2 ye Fedo...:)