2 Mei 2012

:: Kesian Fiqa Naik Chickenpox ::

Salam uols...

Hari ni aku bersiaran dr my sweet home...:)
Korang watpe tu?
Aku terpakse cuti hari ni coz my anak dara tak sihat
Kene demam chickenpox...dah 5hari dah
Cuti semalam pun xleh pg mana
Kesian dia...kene chickenpox yg teruk tu
Yang bernanah tu...
dr atas kepala hingga ke kaki & tangan
Dalam mulut pun ade...sedih aku tengok
Makan pun xde selera...minum air jer dia
Semalam jer nak makan bubur banyak sikit
Kalau tak, 2,3 suap dah tak nak...
Malam2 tak boleh tido...
Tapi yang paling aku tak tahannya
anak dara aku ni susah sangat nak letak ubat kat badan dia
Bersilat dulu br boleh letak...nasebla hari ni aku tengok kering sikit chickenpox dia tu

Kalau boleh, biarlah ibu yg rase kesakitan kakak ni...
Hanya Allah jer tahu betapa aku sedih tengok keadaan dia skang...;(
Moga kakak cepat sembuh.
Moga korang dapat doakan kesihatan anak sy kembali pulih cam sediakala...amin.

2 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

kecian.. moga die cpat sembuh.. risau kan tgk anak2 xmau mkn nih.. sedih je rasa :(

Siti Asiah berkata...

Ros : Tula risau tgok kan dia...ingat esok nak bawak pg klinik lagi...dah seinggu dah ni...tp bkak kak mate & lehernya tk surut2 lg...:(