21 Mei 2012

:: Stick House Ice-Cream ::

Salam uols...



First time tengok ais krim ni kat Facebook aku dah jatuh hati
Teringin untuk menikmatinya
Tapi.....
Mungkin aku tak dapat nak merasa coz my hubby
Tak nak bawak pegi sane(Sunway Piramid)...huhu
Sedih maaaaa.....xpela, nanti pas pantang aku makan aiskrim ni banyak2




Kredit : Google image



3 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

wah.. sy yg tgk ni pun tumpang tergoda..hihii

Siti Asiah berkata...

Intanberlian : Tu la pasal, sy dah tergoda nie...tapi jauh pny pasal postpone dulu...:)

Reena berkata...

Alahai sian dia. Takpelah Siti lepas pantang boleh rasa. Akak pun suka sangat aiskrim ni sebab rasa dia sedap tak macam aiskrim biasa :)