12 Mei 2012

:: Kakiku Kejang ::

Salam pagi sabtu uols...

Pegi jenjalan kat mana hari nie?
Wah sonoknya dapat pg jalan2....hihi
Kiteorang masih tak boleh kuar jenjalan lagi...
Kudis my doter still tak kering lagi...tinggal 3,4 biji lagi masih berlubang
semoga cepat sembuh ye anakku...:)

Berbalik kepada tajuk...hihi
Sejak kandungan aku masuk 8bulan ni
Kakiku asyik kejang jer
Malam2 & time bangun dari tidur mesti kejang
Sebelum tido aku letakkan minyak panas dulu
Baru la lega & boleh tido dengan lena
Klau sebelum ni aku just sakit belakang jer
Tapi, alhamdulillah kali ni aku just kejang kaki & sakit punggung jer
Lebih baik dari sakit belakang
Hanya Allah je tahu kalau sakit belakang
Tak selesa nak buat keje....:)

2 ulasan:

imaniiwani berkata...

mlm2 tido letak bantal bwh kaki..insya'allah lega::))

Siti Asiah berkata...

Imaniwani : Ade try gak cara tu...tapi bantal Tak lekat bawah kaki...mesti kejap jer...tgok pg esok ntah kemana bantal tu...huhu