14 Jun 2012

:: 37 Weeks ::


Salam uols….
Hari Selasa lepas aku ade pegi check up untuk 37weeks
Alhamdulillah, bebi aku dah berpusing dah
Kedudukannya dah kembali normal…kepala kebawah dah
Cuma aku terkejut coz berat my bebi sekarang ni dah 3.2kg uols
Kakak dia dulu just 2.67kg jer…tu pun susah nak keluar
Arapnya berat my bebi ni tak naik sampai la aku deliver nanti..amin…(“,)
Doc. cakap everything is ok, takde masalah…air ketuban pun ok
Just tunggu hari bersalin je la…
Tinggal lebih kurang 3minggu jer lagi bebi nak keluar..hihi
Semoga ALLAH permudahkan segalanya…doakan kami yea uols…(“,)

 

8 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

My baby ai tu scan 3.8kg, tp kuar 3.2kg je.. Alhmdulillh bby da bpusing.. Doakan ros jugak yer :)

Zie Madini berkata...

alhamdulilalh...bby dah berpusing. zie doakan semoga ALLAH SWT permudahkan urusan bersalin awak nnti. aminnn :)

Ardini Humaira berkata...

Alhamdulillah... tumpang hepi mendengarnya :') dni lak baru 27weeks hehe

Siti Asiah berkata...

Ros : Upenya Ros ni dah jd mumy, ingatkan student 'u'...nampak cam sweet 17 jerk...hihi.Untung kawen mude...:)

Zie Madini : Thanks Zie...Zie pun same...:)

Ardini Humaira : Tahmiah Dini...anak kite sebaye la nnt...;)

Zul Fattah berkata...

Alhamdulillah kak.. Smoga baby tu slamat keluar dan sihat2 aje..

C'Jai berkata...

Alhamdulillah nak dapat baby pulak ke..? check up kat poliklinik BP ke..?

Siti Asiah berkata...

Zul Fattah : Tula, doakan akak yea...:)

C'jai : aah C'jai,check up kat Poloklinik BP...37minggu dah...:)

fieda berkata...

semoga semuanya baik2 saja ye..