23 Jun 2012

:: Akibat Tergoda ::

Salam uols...

Hari tu aku ade terbace entry kat blog INTANBERLIAN pasal buah laici tau
Aku tergoda dengan gambar buah laicinya yang segar & debab2...hihi
Kecur air liur tengok...
So, apelagi...minggu lepas aku mintak tolong my hubby carikan kat pasar tani
Alhamdulillah, ade...siap orang belanjakan lagi...hihi
Rezeki untuk bebi...
Tapi buahnya takla semeriah cam kat blog INTANBERLIAN tu
Buah laici ni kecik sikit...tapi manis...:)
Inilah yang dikatakan 'Dari mata turun ke hati yea'(tibe2 jerk)

Inilah dia buah laici itu...:)

5 ulasan:

nur anis berkata...

laici..sedapnya...

Dylla Abas berkata...

selalu cari laici dlm tin je kalau teringin..tapi laici fresh tu nampak best je :)

Siti Asiah berkata...

Nur Anis : Sedap, manis2 masam...:)

Dylla Abas : Best Dylla, makan sejuk2 lagi best...cubela...:)

Reena berkata...

Selalu beli buah laici dalam tin je sebab malas nak buang kulitnya. Hehehe

petimasa berkata...

wah asiah, sedapnye tgk buah laici tu...kecur air liur dibuatnye :-)