4 Jun 2012

:: Shoping For Raya ::

Salam uols...

Korang sume ape khabar hari nie?
Arap sihat2 sume yea...:)

Hari ni dah masuk 14 Rejab dah
Korang dah wat persiapan untuk raya ke?
Dah tempah baju raya ke?
Hihi,.....awal benor yea aku tanya pasal persiapan raya
Pose pun belum habis ganti lagi
Dah tanya pasal raya....hik2
Nanti lambat hantar kain kat tukang jahit kang, 
tak siap baju raya korang...:)

Bukan ape wat persiapan awal la katakan
Tahun ni tema kiteorang ala2 purple lembut gitu
Dengan warna Hijau..
Nak bl warne peach asalnye...tapi tengok cam tak cantik la plak
Aku just beli jer kain pasang tu same corak ngan my doter
Tapi, Jahit kemudian coz time raye tu aku baru pas pantang
 
Nampak gaya nye, asben & my doter tak berapa raya sakan la tahun ni
Aku baru pas pantang time raya tu
...tak leh nak wat persiapan sangat tuk diorang
Kiteorang pun just beli kain pasang utk mak,anak buah
& kain utk pakaian raya kiteorang jer baru
Yang lain2 tu nanti my hubby pegi shopping ngan my doter la nanti
........

5 ulasan:

msredcheesecake berkata...

saya beli siap je....

♥ ROS ♥ berkata...

Mmg kna siap awal bju raya, tailor xamek dah nnt.. Kihkih... :p ros maybe koko kot :)

:: Mrs.Eady :: berkata...

kami shopping bln 7 nanti..hehee..

Siti Asiah berkata...

Msredcheesecake : Senangkan bl yg dah siap, sy lbh suka tempah...:)

Ros : Koko pun cantik my asben tk suke warne koko sangat

mrs Eady : Mst bl yang dah siap kan.../pun pandai jahit bj sendiri..untunglah...:)

Reena berkata...

Wahhh.. bagusnya dia. Akak belum plan lagik nak color tema apa untuk raya tahun ni. Hehehe...