12 Jun 2012

:: Ole-ole dari Pangkor ::

Salam uols...

2minggu lepas kan cuti sekolah
So, Ramai yang amik kesempatan utk pegi makan angin
Tapi kiteorang tak pegi mana2 kali ni
Jiran kiteorang ade yg pegi Pulau Langkawi & Pulau Pangkor
Alhamdulillah ade gak yang ingat kat kiteorang...hihi
Dapatlah ole2 sikit dr diaorang...ole2 dr Langkawi tak sempat nak snap pic.
Just ole2 dari Pangkor ni jer yg sempat
Terima Kasih daun keladi kat kawan2 yg bagi ole2 kat kiteorang
Best sangat.....:)



5 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

bestnye dapat ole2 :)

:: Mrs.Eady :: berkata...

waahhh bnyk nyer!

♥ ROS ♥ berkata...

Wah nak satu..ekekek.. Ros xkemana pun..duk umah je.. Blog pun xtau nak update apa.. Kihkih

nur anis berkata...

wahh...teringin pula bila tengok jajan tu..

Siti Asiah berkata...

Ardini Humaira : Memang best...hihi

Mrs Eady : Tu la, tak sangka my jiran bg byk camni...:)

Ros : Bleh Ros datang jer umah akak...samela kite akk pun tak kemane2 dok umah jerk...:)

Nur Anis : Meh umah akk, ade lg jajan tu...:)