22 Jun 2012

:: Dutchlady Reward Points ::

Salam uols...

Korang pernah dengar tak tajuk kat atas tu?
Anak korang minum susu ape?
Ini adalah projek kebanyakan susu formula sekarang
Pengumpulan mata ganjaran untuk penebusan barang
Kalau anak korang minum susu yang ade program ni
Elok la join...boleh la redeem barang kalau dah cukup pointnye nanti

My doter minum susu Dutchlady jer
Kalau susu Duchlady ni aku just hantar barcode dia jer
Point diberi bergantung kepada jumlah berat susu yang kita beli
Contohnya,Kalau susu yang 1.8kg tu, pointnya 20
Kalau korang nak tau dengan lebih lanjut, leh la tekan SINI

Sekarang point aku just tinggal 180 jer
Sebab, aku dah redeem satu barang untuk my doter bam2 aku tu
Dengan point sebanyak 420, aku dapat redeem botol air Barbie yg cute tu jerk
Jadilah untuk my doter yang suke kan kartun tu
Boleh la dia bawak air pegi skolah...:)

Botol air Barbie yg cute miut...:)


3 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

Ala comey... Hihihi.. My auni minum susu dumex, kkdg ade gak dpt bekas free :)

nur anis berkata...

comel botol air..:)

Reena berkata...

Comelnya!! Tapi kita selalu beli susu dutch lady kotak je untuk diri sendiri :)