21 Jun 2012

:: Hasil Tuaian Kat Qqbabyshop ::

Salam uols...

Korang suke beli barangan secara online tak?
Aku sekarang ni baru berjinak2 membeli barang secara online..hihi
Tapi certain barang je la aku beli online
Tak berani gak nak beli macam2...
Barang paling mahal aku beli setakat ni just 200++ jer
Yang terbaru...aku kongsi beli baby stuff dengan member
Coz beli barang RM100 ke atas tak payah bayar postage
Untunglah sikit berbanding beli kat kedai
Kiteorang beli baby stuff tu kat SINI

Aku tengok sock yang aku beli tu RM10 kat sini
Aku beli online ni just RM7 je...jenis same jerk
save la jugak kan...hihi
Tapi tu la, kene beli barang banyak la baru untung...(",)

Inilah dia hasil rembetan aku...untuk sekian kalinya...:)

4 ulasan:

eynda berkata...

Shopping online memang best... lagi bahaya dari shopping di kompleks beli belah hihi...

nur anis berkata...

shopping online memang senang..pilih, order,bayar, tunggu..hihi..

♥ ROS ♥ berkata...

Sonok shoppingonline.. Ros tggu baby kuar bru nak shopping..kihkih

Siti Asiah berkata...

Eynda : Betul tu...;)

Nur Anis : Tak payah kuar peluh yea, just tunggu jerk...:)

Ros : Lagi sonok shoping bb dah ade dpan mate yea Ros...:)