5 Jun 2012

:: Big Apple ::

Salam uols...

Dah lama aku tak pekena donut nie
Slalunye pegi Kuantan baru la leh makan
Tapi sekarang kat pasaraya Starmall kat Mentakab
Tu pun dah ade...
Kebanyakan fastfood ade kat situ, Basken Robbin jer takde
Aku just beli 4ketul jer tuk 3beranak...:)




9 ulasan:

mums shuib berkata...

like yg de kuaci tu...

♥ ROS ♥ berkata...

Wah sdap menikmati nih., huhuhu :)

nur anis berkata...

big apple ni bila nak ada kat kuala selangor ni..huhu

Siti Asiah berkata...

Mums shuib : Akak slalu bl yg ade kacang kat ats.Badam ke...sedap..:)

Ros : Mang sedap, tapi takleh makan slalu...nanti debab...hihi

Nur Anis : Anis la buka satu kat sane nnt...hihi

eyndayusoff berkata...

Wahhh...dah lama tak beli big apple...

IntaNBerliaN berkata...

dah lama xmkn.. balik kg minggu dpn, nak beli lah... sini xda :-)

Siti Asiah berkata...

INTANBERLIAN : beli jangan tak beli...Alisha mesti suke..:)

Eyndayusoff :...;)

Reena berkata...

Akak suka yang perisa durian tapi selalunya cepat habis perisa jenis ni :)

Siti Asiah berkata...

Reena : sy plak Tak pernah rase yg perise durian tu kak, bleh cube la pasni...:)